.

Si mund t’i shihni fotot dhe videot e WhatsApp nga ky moment

WhatsApp po lançon një përditësim të ri në të cilin fotografitë dhe videot në aplikacionin e mesazheve të çastit do të shfaqen më të mëdha.

Kompania kohët e fundit postoi në Twitter se fotot dhe videot në whatsApp tani janë më të mëdha, kështu që askush nuk do të mbetet jashtë fotos, duke u dhënë përdoruesve “arsyen e përsosur për të buzëqeshur”.

Përditësimi do ta bëjë më të lehtë për përdoruesit për të shfaqur imazhin në një mesazh dhe gjithashtu mund të ndihmojë në lehtësimin e opsioneve të reja për përdoruesit e biznesit pasi shumë njerëz bëjnë biznes në internet në këtë aplikacion kështu që do të jetë e lehtë për ta të shfaqin produkt në biseda.

Ky përditësim i ri dhe ndryshimet e madhësisë së imazhit janë pak të njohur me testin aktual në Twitter, i cili për më tepër tregon fotografitë më të mëdha në linjë ekskluzivisht në afatet kohore të konsumatorëve.

Gjithashtu ky përditësim mund të sigurojë që përdoruesit të shohin mënyrën e saktë që ju doni t’i tregoni në imazhe ose video në kontrast me versionin e prerë, gjë që mund të bëjë që më shumë përdorues të ndalojnë lëvizjen në mes dhe të shikojnë shënimin tuaj.