.

Bllokimi i Rinasit/ Kadia: E rritët vëmendjen, çfarë kërkoni? Avokati: Kthimin e pagës në nivelin e mëparshëm!


Bllokimi i Rinasit nga kontrollorët e trafikut ajror është çështja që po diskutohet mbrëmjen e sotme në “Open”.

Avokati Rezart Kthupi sqaroi se qëllimi është që të rikthehet niveli i pagës së punonjësve sic ishte më parë.

Kadia: Çfarë të mire arritët?

Kthupi: Ndërgjegjësimin.

Kadia: Sapo thatë që kemi marrë që jemi ulur në takim dhe sot dëgjohemi. O njëra, o tjetra. Keni takuar presidentin, drejtorin e agjensisë, keni rritur vëmendjen, çfarë kërkoni?

Kthupi: Kthimin e pagës në nivelin më parë.

Kadia: Ju thoni që ia arritët qëllimit të ktheni pagat pavarësisht se nuk ka fluturime?

Kthupi: Qëllimi që në pandemi ishte që të ruhej niveli i pagës së punonjësve ndërsa Albcontroli vendosi të ulë pagat.