.

Rama nxjerr videon nga kantieri në Fushë-Krujë: Hap pas hapi po merr formën e një zone cilësore rezidenciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka publikuar një video nga kantieri në Fushë-Krujë. Rama thotë se lagjia e re po merr hap pas hapi formën e një zone cilësore rezidenciale.

Në to do të strehohen familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit 2019, teksa tashmë më shumë se 1 vit nga ajo ditë tragjike lagjia e rindërtimit në Fushë-Krujë s’ka përfunduar ende.

STATUSI NGA EDI RAMA

MIRËMËNGJES

dhe me lagjen e re të Rilindjes së Fushë-Krujës, që pas tragjedisë së një viti më parë, po merr hap pas hapi formën e një zone cilësore rezidenciale për familjet e prekura nga tërmeti, ju uroj një ditë të mbarë