.

Zbardhen detaje nga mbledhja e KQZ, burime: PD-PS pa konsensus për votimin elektronik


Zbardhen detaje nga mbledhja e sotme e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ku duket se nuk ka pasur një konsensus mes PD-së dhe PS-së.

Burime nga brenda mbledhjes thanë për ‘BalkanWeb’ se deri më tani nuk është rënë në një konsensus mes dy palëve për votimin elektronik.

Sipas PS-së, testimi i votimit elektronik mos të bëhet për Tiranën, Fieri apo dhe Korçën, por të bëhen vetëm në një ZAZ, meqë procedura ka dhe kosto të larta. Sipas të majtëve, ky testimi të bëhet ku të vendos KQZ-ja./BW