.

Sa qenka rritur, si rrallë herë Hygerta Sako publikon foton me vajzën në ditën e parë të shkollës

Dita e sotme është e mbushur me emocione për prindërit dhe fëmijët, pasi e hëna shënoi fillimin e vitit të ri shkollor.

Ndryshe nga herët e tjera, ky është një fillim i pazakontë, ku ndjenja e pasigurisë mbizotëron pasi të gjiithë duhet t’i përshtaten kushteve të reja.

Ndërkohë të shumtë kanë qenë personazhet e njohur publike, të cilët kanë publikuar foto të fëmijëve të tyre në këtë ditë të veçantë.

Moderatorja Hygerta Sako ka zgjedhur të urojë vitin e ri shkollor duke kujtuar ditën e parë të shkollës të disa viteve më parë.

“Sa shumë ka kaluar që nga dita e parë e shkollës”-shkruan Hygerta.