.

Regjistrohen 15 raste të reja me COVID-19 në Durrës, kontakte të të prekurve

Konfirmohen 15 raste të reja me COVID në Durrës. Mësohet se rastet janë të shpërndara në disa zona të qytetit bregdetar, kontakte të rasteve të mëparshme. Dje në vendin tonë u konfirmuan 79 raste të reja me COVID-19 dhe 3 viktima.

Burimi: Balkanweb