.

Zgjedhja e Xhaferllarit në Gjykatën Kushtetuese/ Presidenti Meta publikon SMS-të e diplomatit të huaj për Ramën

 

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka publikuar mesazhin e një diplomati në Tiranë në periudhën kur zgjidheshin anëtarët e rinj të Gjykatës Kushtetuese.

Sipas mesazhit të publikuar nga Presidenti dhe i shpërndarë për mediat nga Presidenca, diplomati thotë se Rama nuk do ta bllokojë kandidaturën e Marsida Xhaferllarit në listën tjetër për anëtare të Gjykatës Kushtetuese, çka për Presidentin Meta tregon qartë ndikimin e kryeministrit në reformën në drejtësi.