.

A është Covid-19 një virus i dalë nga laburatori? Flasin në Open mjekët Ilir Alimehmeti dhe Genc Sulçebe

 

Në 2015 në Rai 3 u transmetua një dokumentar që fliste për rrezikun e madh që i kanoset njerëzmit nga eksperimente që bëhen në laburatore. Në Open folën mjekët Ilir Alimehmeti dhe Genc Sulçebe duke hedhur poshtë këtë fakt.

Mua më ka qëlluar që ta shikoj këtë dokumentar. Kam lexuar në revistat më prestigjoze mjekësore të cilat thonë që Covid-19 nuk ka lidhje më dokumentarin që ishte transmetuar nga Rai3. Teoritë konspirative hidhen poshtë nga këto revista pasi thonë se Covid-19 nuk ka dalë nga laburatoret- tha Ilir Alimehmeti.

Ky është një skup mediatik. Nuk duhet besuar kjo teori konspiratie- u shpreh Genc Sulçebe.