.

Tragjike! Gruaja shkrumbohet në vaskë, ja çfarë e solli vdekjen e menjëhershme


Lahet në vaskën e banjës me smartphone në karikim, gruaja 45 vjeçe gjen vdekjen e shkrumbuar.Ngjarja e rëndë ndodhi në Dole të Francës  ku gruaja humbi jetën duke u larë.

Ajo ishte duke kontrolluar celularin e saj, teksa ishte në vaskën e banjës duke u relaksuar, por kontakti i tij me ujin, shkaktoi një shkarkesë të fortë korrenti, duke bërë që të gjejë vdekjen e shkrumbuar.

Trupi i gruas u gjet nga djali i saj në banjon e shtëpisë pasditen e 9 janarit. Gruaja kishte pësuar arrest kardiak dhe pavarësisht dërgimit në spitalin e Besanccon gjeti vdekjen. Lidhur me ngjarjen në fjalë nga ana e policisë kanë nisur hetimet.