.

“Ik largohu që këtu. S’të vjen zor s’të vjen” revoltohet Rama përzë qytetaren nga takimi

 

Pasditen e sotme kryeministri Edi Rama ishte në zonën e ish-kënetës në një takim me qytetarët që iu janë dëmtuar shtëpitë nga tërmeti i 26 nëntorit.

Mes të gjithë qytetarëve një banore, e cila ishte duke folur pas krahëve të kryeministrit dhe e quajtur nga ky i fundit si provokatore u përzu nga takimi.

Rama-qytetares: Ik largohu që këtu. S’të vjen zor s’të vjen. Largohu që këtu. Nuk lejoj as sharje dhe as provokime. Provokator këtu nuk pranoj. Ato që iu a kanë mësuar nga televizori juve shkoni dhe thuajini në televizor.