.

“Kush është kjo dhëmbë kalbura!” Noizy ofendon gazetaren shqiptare!

 

 

Noizy i ka hapur rrugë një tjetër sherri në publik me moderatoren dhe gazetaren e njohur Dasara Karaiskaj.

Ka qenë reperi ai i cili ka publikuar një foto të saj duke u tallur me dhëmbët e Dasarës, ndërkohë që përkrah fotos shkruan: “Repi në Shqipëri ka ardh në 2008-2009”.


“Kush është kjo dhëmbë kalbura”!, vijon më tej me ofendimet reperi shqiptar.

Noizy dhe Dasara kanë një histori të gjatë ngacmimesh dhe kunjash nëpër rrjetet sociale. Gazetarja ka komentuar vazhdimisht veprimet e Noizy-t si ajo e hedhjes së parave në një club në Tiranë, apo foto të tjera të bujshme të tij.

“I turpshëm , injorant, prepotent, arrogant, fyes”, janë këto fjalët me të cilat ajo e ka përshkruar reperin dikur nisur nga një gjest i bërë prej tij në një nga club-et e Tiranës ku reperi nxorri nga çanta një tufë me dollarë, dhe i hodhi në sallë.