.

Pëson hemorragji cerebrale, shtrohet me urgjencë në spital avokati i ish-ministrit Saimir Tahiri


Është shtruar me urgjencë në spital avokati i njohur, Maks Haxhia.

Mesohet se avokat Haxhia ka pësuar një hemorragji cerebrale, ndaj dhe pritet t’i nënshtrohet një ndërhyrjeje kirurgjikale. Maks Haxhia është një emër i njohur, pasi ka mbrojtur shumë personazhe “VIP”.

Mes tyre janë edhe ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, dhe Arbër Çekaj, “bosi” i 613 kg kokainë, sasisë më të madhe të futur në Portin e Durrësit.