.

Foto-Lajm/ Kryeministri Rama dhe Zaev mbërrijnë në Novi Sad për “Mini-Shengenin” midis tre shteteve


Kryeministrat e Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriore, Edi Rama dhe Zoran Zaev, mbërritën në Beograd këtë pasdite dhe u pritën nga Ministrja e Integrimeve Evropiane Jadranka Joksimovic në Aeroportin “Nikolla Tesla”.

Të dy kryeministrat do të marrin pjesë në një takim trepalësh me ftesë dhe iniciativë të Presidentit serb Aleksandar Vuçiç nesër në Novi Sad, ku tema kryesore do të jetë një “Shengen” i vogël ballkanik, me qëllim integrimin më të mirë të tregjeve në rajon, heqjen e pengesa doganore për mallrat dhe lëvizjen e lirë të njerëzve.