.

Patozi: Meta dhe Rama janë përgjegjës për krizën e Shqipërisë

Debate të shumta në studion e Open ku po flitet për dy argumentat e presidentit Meta.

Patozi u shpreh se argument i parë i dhënë nga Meta të cilin Patozi e quan ‘argument policor’ nuk qëndron sepse opozita mbajti dhe disa protesta të cilat ishin të dhunshme.

Meta dhe Rama janë përgjegjës për situatën në të cilën është katandisur vendi.