.

Ceka në Open: Votoni kamarierët dhe jo ministrat

Diplomati i njohur Neritan Ceka u ka bërë një thirrje popullit shqiptar që të mos votojnë më qorrazi sepse nuk kjo nuk i shërben vendit.

‘Jemi një vend me histori dhe po përfundojmë pa popull’- tha Ceka. Në fund ai rrëfue një vizitë të një zyrtari të huaj në vitin 1999.

Diplomati tregon se zyrtari u ‘tmerrua’ kur shikoi kamarier që dinin 4 gjuhë dhe ministra që s’dinin asnjë gjuhë të huaj.

Ceka e mbylli me thirrjen: Votoni kamarierët dhe jo ministrant.