.

Ceka: Marrëveshja Rama-Meta nuk i shërben Shqipërisë

Diplomati i njohur Neritan Ceka është kundër marrëveshjes Meta-Rama sepse kjo marrëveshje nuk i shërben Shqipërisë.

Sipas Cekës situata e rëndë dhe kriza në Shqipëri vjen nga marrëveshjet që janë bërë po nga këta politikanë.

Ceka thotë se politikanët nuk duan zgjidhje sepse nuk duan ta humbin pushtetin. Zgjidhja duhet të vijë nga jashtë.