.

A do të ketë dhunë më 30 qershor? Zyrtari i lartë i PD zbërthen platformën e opozitës në Open

Fatbard Kadilli anëtar i kryesisë së Partisë Demokratike dhe drejtues për qarkun e Vlorës ka shpjeguar në emisionin Open platformën e opozitës me aleancën qytetare për 30 qershorin.

Sipas Kadillit e gjithë iniciativa qytetare nuk parashikon dhunë por punë me njerëzit për të demaskuar zgjedhjet si farsë.

Sipas Kadillit nuk do të ketë asnjë pengim të njerëzve për të votuar por për të treguar se nuk ka zgjedhje.

Hapur.al