.

Saljanji në Open: Opozita ka arritur qëllimin, Rama drejt rënies

Ervin Saljanji, ish-deputeti i Partisë Demokratike deklaroi në studion e Open se opozita ka arritur një qëllim sepse Rama është tërhequr dhe po pranon dialog me PD-në.

Saljanji tha se deklaratat ndërkombëtare tregojnë vlerësim për opozitën dhe drejtuesve të saj që kontrollojnë territorin.

Hapur.al