.

Dollari bie, euro rritet

Dollari amerikan humbi 0.1 për qind kundrejt jenit mëngjesin e kësja të marte, dhe u këmbye me 110.615 dollarë amerikanë për jen.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupit ra me 0.1 për qind, duke shkuar në 97.409 . DXY.

Monedha e përbashkët, euro, avancoi me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.1210 euro për dollarë amerikanë.

Paundi britanik u rrit me 0.2 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.3122 paund britanik për dollarë amerikanë.

Dollari australian avancoi me 0.7 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.7035 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Ndërsa kundrejt jenit, dollarit australian avancoi me 0.5 për qind dhe u këmbye me 77.82 dollarë amerikanë për jen.

Yuan-i kinez ra me 0.3 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 6.7939 yuan për dollarë amerikanë.