.

Paskal Milo në Open: Nëse opozita nuik hyn në zgjedhje, cungohet legjitimiteti

Ish-ministri i Jashtëm Paskal Milo deklaroi në emisionin Open të Eni Vasilit se zgjedhjet e 30 qershorit nuk do të zhvillohen ose do të shtyhet.

Sipas tij, nëse opozita nuk hyn në zgjedhje atëherë zgjedhjet do të jenë të cunguara.

Ndërkaq, Spartak ngjela tha se nëse zgjedhjet do të kenë pjesëmarrje popullore atëherë zgjedhjet do të jenë normale dhe kushtetuese. Zgjedhjet do të thotë nëse njerëzit dalin të votojnë.

Hapur.al