.

Dikur ofronte s*ks me pagesë për të blerë drogën, nuk do ta besoni si duket 33 vjeçarja

Varësia ndaj drogës e detyroi, Kayleigh Hutton që të ofronte s*ks me pagesë në mënyrë që t’i siguronte vetes dozën e përditshme.
33 vjeçarja shpenzonte dikur 400 paund për të marrë doza kokaine dhe heroine, por jeta e saj ndryshoi pasi doli në një program televiziv.
Hutton kaloi 5 vjet në qendër rehabilitimi dhe arriti t’i shpëtojë varësisë e tani duket gati tjetër njeri.
Ajo i ka vënë synim vetes të ndihmojë njerëzit që përballen me të njëjtat telashe si ajo dikur.
Stafi i Channel 4 dhe programi Skint i ndryshoi rrjedhën e jetës dhe e shpëtoi nga varësia që vuante për gati një dekadë.