.

Filluan ngricat, ja çfarë duhet të keni kujdes në makinën tuaj

Me ardhjen e dimrit, sigurisht që vijnë edhe problemet. Për të gjithë ata që kanë një makinë, ne do të japim disa këshilla.

Sipas hulumtimeve, makina është dyfish më në rrezik që të prishet në muajt e dimrit dhe sidomos gjatë acarit dhe ngricave.

Më poshtë mund të gjeni cilat janë pikat kyçe, të cilat duhet të shikohen, sipas ekspertëve:

-Kontrolloni baterinë e makinës
-Kontrolloni anti-frizin
-Kontrolloni ujin e xhamave
-Kontrolloni dritat e jashtme
-Gomat e dimrit