.

Video/ Studentët pastrojnë rrugët pas protestës: Jemi shembullorë, jo katranjosë

Pavarësisht protestës së tyre prej disa orësh para Ministrisë së Arsimit, ku kërkuan plotësimin e 4 kërkesave, studentët në mbyllje të tubimit kanë nisur të pastrojnë Rrugën e Durrësit.

 Të gjithë sëbashkua protestuesit kanë nisur të mbledhin letrat në rrugë, si dhe sende të tjera, ndërsa lëshuan edhe mesazhe tejet kuptimplote.


“Ne jemi shembullorë, se ata mund të thonë se jemi katranjosë, por jemi shembullor. Nuk mund t’i ndalojmë të gjithë, e kam për vezët. Por them se jemi shembullor”, tha një prej studenteve.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri