.

Protesta / ‘Me gjakun tonë ushqehet krimi’, qytetarët ‘shpërthejnë’ ndaj kryeministrit  

 

Protestuesit e Unazës, në ditën e 33-të të protestës janë shumë të revoltuar ndaj kryeministrit, ndaj në protestën e sotmë kanë folur me tone të ashpra dhe me thirrjet: ‘O Edvin o tradhtar, ti je një copë gomar’, ‘Me gjakun tonë ushqehet krimi’, “projekt hajdutësh’.

Ata janë të bindur se do të rezistojnë dhe nuk do dalin nga shtëpitë e tyre për tja dorëzuar qeverisë.

shtëpitë e tyre dhe tua lënë ato oligarkëve të Edi Ramës.