.

Babai i Olta Bokës ka një kusht për të dashurin e vajzës së tij, që është…

 

E mërkura e sotme në Soiree ishte e gjitha e dedikuar historisë dhe kulturës së bukur së “Tironës”.

Të ftuarit e mbrëmjes, familja Boka, Edmond Topi, Majlinda Keta, Nami Kajazi, Briken Fejzullai e të tjerë kanë fillur mbrëmjen e sotme gjerë e gjatë për historinë dhe kulturën kryeqytetase.

Gjatë bisedës, babait të Oltës, Reshit Bokës iu drejtua pyetja, nëse e donte dhëndrin tironc apo “jabanxhi” dhe përgjigja ishte mjaft e thjeshtë: “Unë do doja të zgjidhnin njeriun e duhur për të kaluar jetën!”.