.

Revista “Forbes”:Kjo është këngëtarja më e paguar në botë

Revista “Forbes” ka bërë një klasifikim të femrave më të paguara në industrinë e muzikës për vitin 2018.Personazhi që kryeson listën është Katy Perry.

Kjo nuk është hera e parë që ylli britanik kryeson klasifikimin e revistës pasi tre vjet më parë, ajo fitoi 135 milionë dollarë duke zënë vendin e parë. Në vend të dytë është Taylor Swift dhe në vend të tretë Beyonce. Ja lista e dhjetë këngëtarëve më të paguar:

1.Katy Perry
2.Taylor Swift
3.Beyonce
4.Pink

5.Lady Gaga
6.Jennifer Lopez
7.Rihanna
8.Helene Fischer
9.Celine Dion
10.Britney Spears.