.

Doda në ‘Open’: Dule është turpi i deputetëve, nderoi një terrorist

Mesila Doda në një lidhje direkte me studion e “Open” komentoi ceremoninë mortore të Kacifas.

Gjëja e parë që na shkon në mendje është mosqënia e shtetit shqiptar që është akti më i rëndë.

Nga informacione të rezervuara ka dhe të dhëna që mund të ketë organizma të armatosura që funksionojnë në atë zonë.

Nëse do kishte ardhje të shqiptarëve të Çamërisë ç’do bënin autoritetet greke.?

Çështja është akoma në rrënjë për ta parë.

Do kemi ende provokime të këtij lloji dhe deklarata të papërgjgjshme. Dule është turpi i deputetëve se ka ikur për të nderuar një terrorist.

Në çdo vend të botës një terrorist nuk bëhet hero”, tha Doda.