.

Jackie Chan blen jahtin luksoz, me pistë për uljen e helikopterëve. Do të mahniteni nga pamjet brenda tij

Jackie Chan është një nga aktorët i njohur për rolet e tij si mjeshtër i arteve marciale.Pak kohë më parë ai bëri të ditur se pasuria e tij shkon rreth 400 milionë dollarë.

Së fundmi 63 vjeçari ka blerë njërin prej 2 jahteve luksoze të serisë ‘Ruying 125 all-GRP’, me gjatësi 38.1 metra.


Bëhet fjalë për një jaht tepër luksoz që zotëron dhe një pistë për uljen e helikopterëve.

Gjatë ceremonisë së marrjes në dorëzim të Jahtit nga ana e aktorit të famshëm, morën pjesë shumë politikanë, bankierë dhe yje të kinemasë.