.

Ndryshimi që kanë pësuar VIP-at. Thjesht janë rritur apo edhe bisturi? (Foto)

Ata duken shumë perfekt nëpër filma, koncerte dhe kopertina, por a kanë qenë gjithnjë kështu edhe para se të bëheshin të famshëm?
Personazhet që sot marrin vëmendjen e mediave, janë bërë idhull për shumicën e njerëzve, megjithatë përpara se të bëheshin të famshëm, ata kanë pasur imperfeksionet e tyre.
Thjesht janë rritur dhe kanë nisur të mbajnë veten apo kanë kryer ndërhyrje plastike?

Gjykojeni vetë…

Array
(
  [columns] => 5
  [ids] => 61576,61577,61578,61580,61581,61582,61583,61584,61585,61586,61587,61588
  [src] => Array
    (
    )

)