.

Ja mënyra qesharake që zgjodhi reperi shqiptar për të uruar demarkacionin


Reperi shqiptar Mozzik ka zgjedhur mënyrën më qesharake për të uruar Ratifikimin e Marrëveshjes së Demarkacionit me Malin e Zi duke thyer vezën në kokë.
Me anë të disa postimeve në rrjetin social, Instagram ai ka marrë një vezë dhe menjëherë pas frazës “urime demakracioni” ai e theu në kokë.
Nuk dihet përse ka zgjedhur këtë metodë, por ka shkaktuar shumë të qeshura.
Ratifikimi i Marrëveshjes për Demarkacionin me Malin e Zi ka shkaktuar një situatë të tensionuar politike për tre vjet me radhë, prandaj ka qenë gëzim i madh për qytetarët e Kosovës.