.

Nëna e re lejon foshnjën të hajë rërë, gurë dhe papastërti për të ndërtuar “sistemin imunitar”

Një nënë 22-vjeçare lejon djalin e saj tetë muajsh të hajë rërë, shkopinj dhe papastërti pasi ajo beson se mund të ndërtojë sistemin imunitar tek foshnjat kundër sëmundjeve të dëmshme dhe alergjive.

Alice Bender beson fuqimisht se foshnjat duhet të ekspozohen ndaj baktereve deri në kohën kur ushqehen me gji, gjë që mund t’i mbrojë ata nga sëmundjet e dëmshme dhe alergjitë në vend që të jenë shumë të veçantë në lidhje me higjienën.
Mamaja, e cila është një vegjetariane e rreptë, filmoi momentin që vogëlushi i saj përtypte rripat e karrocave dhe dihet që dokumenton rregullisht jetën e saj duke rritur djalin e tij Fern në Arizona, SH.B.A.

Ajo mbrojti stilin e saj të prindërimit që bie ndesh me këshillat e përgjithshme mjekësore. Bender pohoi se mikrobet janë diçka nga e cila nuk duhet të kemi frikë, raporton Dailymail UK.
Ajo thotë: “Unë nuk kam frikë nga bakteret. Në fakt, unë e mirëpres atë. Unë i besoj natyrës dhe foshnjës time. Nuk është rastësi që foshnjat kanë këtë instinkt ndërsa janë duke ushqyer me gji”./Abcnews