.

Greqia me shifra të larta/ 134 vdekje dhe 2146 raste të reja me COVID


Regjistrohen 2146 raste të reja me koronavirus dhe 134 vdekje në Greqi.

Phea njoftoi sot se rastet e reja rastet e konfirmuara janë regjistruar në 48 orët e fundit, prej të cilave 9 janë identifikuar pas inspektimeve në pikat e hyrjes të vendit.

 

Numri i përgjithshëm i rasteve është 348,568, ndërsa 797 pacientë janë në intubim. Deri më tani në total janë regjistruar 10.587 vdekje.