.

I duhur apo i gabuar? Rezultatet e sondazhit: Ja në cilin drejtim po shkon Shqipëria

 

Studimi për sondazhin kombëtar është kryer gjatë këtij muaji në periudhën 18 prill deri në 20 Prill me 2 mijë të anketuar mbi 18 vjeç.

Nga të dhënat rezulton se 53% mendojnë se Shqipëria po shkon në drejtimin e duhur, një rritje e ndjeshme nga muaji mars kur vetëm 39% mendonin se po shkonin në drejtimin e duhur.
Për muajin prill, rezulton se 35% janë me mendimin se Shqipëria po shkon në drejtimin e gabuar dhe vihet re rënia e shifrave me muajin mars pasi ishin 47% që kishin këtë mendim.