.

Rama nxjerr dokumentet: Banorët kërkuan ndërtimin e rrugës së lumit të Vlorës që në vitin 1930, ne e bëmë realitet


Kryeministri Edi Rama ka nxjerrë dy dokumente, që datojnë që në vitin e largët 1930.

Sipas Ramës, në këto letra, banorët vendas kërkonin nga qeveria e Ahmet Zogut që të ndërtohej rruga e lumit të Vlorës.

Për kryeministrin, asnjë qeveri gjatë këtyre kaq shumë viteve nuk e ndërtoi këtë rrugë, por vetëm qeveria e kryesuar prej tij.

foto galeri

foto galeri

Postimi i kryeministrit Edi Rama:

Kur në vitin 1930 një përfaqësi e komunitetit i kërkonte Ahmet Zogut ndërtimin e rrugës së Lumit të Vlorës, të cilën banorët ua kërkuan të tërëve me radhë dhe të tërë pa përjashtim ua premtuan, por premtimi u mbajt vetëm prej qeverisë sonë😍