.

21 minatorë mbeten të bllokuar në minierë, autoritetet nuk arrijnë të kontaktojnë me asnjë prej tyre

Një minierë qymyri në rajonin Xinjiang të Kinës është përmbytur ditën e sotme, duke lënë të bllokuar 21 minatorë.

Sipas mediave kineze, ende nuk dihet se çfarë e ka e ka shkaktuar përmbytjen në minierën Fengyan, ndërsa raportohet se 8 punëtorë të tjerë arritën të shpëtonin.

Sistemi i emergjencës është dëmtuar dhe autoritetet thonë se nuk kanë asnjë kontakt me minatorët e bllokuar. Ekipet e shpëtimit janë duke punuar për të nxjerrë ujin me anë të një pompe dhe për të shpëtuar minatorët e bllokuar.

Këtë prag-zgjedhjesh, kemi hapur sondazhin për të parë se ku është mbështetja juaj ndaj partive dhe kandidatëve përkatës. Klikoni këtu për të votuar dhe për të aksesuar statistikat e deritanishme.