.

Për Ramën apo Bashën?Ish-kapiteni Lorik Cana zbulon votën


Lorik Cana ka pasaportë shqiptare dhe zotëron të drejtën e votës më 25 prill.

I pyetur nga fansat në Instagram, ish-kapiteni i Kombëtares na ka treguar hapur për cilën parti do të shkojë vota e tij.

 

Basha apo Rama?

 

“Me Bashën nuk kam pasur fare afrimitet, kurse me Edin kam miqësi. Nuk kam dyshime, nëse do të votoj do zgjedh Partinë Socialiste dhe Edi Ramën. Shqipëria ka bërë progres, mendoj se Rama e meriton mandatin e tretë”, tha Cana./