.

Shqiptarët të pakënaqur me punën/ Mendojnë se paguhen pak, punojnë shumë dhe nuk vlerësohen

 

Punonjësit shqiptar në sistemin privat dhe publik janë të pakënaqur.

Ky është rezultati i një studimi të kryer nga një kompani burimesh njerëzore dhe trajnim i cili ka intervistuar 1528 të punësuar, ku pjesa më e madhe e tyre është në kërkim të një pune tjetër.

Por ajo çfarë shihet me shqetësim në kompanitë shqiptare është të bërit karrierë në bazë të njohjeve dhe jo në bazë të aftësive.

Por duke shkaktuar pakënaqësi tek punonjësit, kompania ndikon negativisht në produktin e saj./TCH