Kategori: Kolumnistet

Proportion
portal2 vjet

Çfarë mbetet sot, nga miti i Ernesto Che Guevarës

Nga John Lee Anderson, “Clarin” (Argjentinë) Më 9 tetor 1967, kur ushtria boliviane dhe agjentët e CIA-s vendosën që të vrisnin ...

Proportion
portal2 vjet

Katër skenarë për bashkëpunim me Diasporën

Vitet e fundit, në sajë të një vizioni pragmatist të qeverisë, bashkëpunimi me Diasporën ka hyrë në një fazë të ...

Proportion
portal2 vjet

A do të kemi një koalicion të hapur PD-LSI?

Parlamenti shqiptar, si rradhë herë, është i ndarë në trish : pjesën e luanit e zë shumica qeverisëse, ndrësa opozita, ...