.

Merimanga gjigande shokon kalimtarët, ishte kapur në shtyllën e semaforit (Foto)

Një merimangë gjigante e kapur në semafor, ka shokuar kalimtarët. Atë e postoi një djalë në rrjetet sociale, që më pas u bë virale menjëherë.
Joel Hogan kapi foton e merimangës teksa punonte në programimin e semaforit në zonën e njohur si Alice Springs në Australi.
Merimanga shihet teksa qëndron në pjesën anësore të ashensorit, dhe me sa duket është shtatzënë pasi mban pranë vetes thesin me vezët e saj.
Komentet vluan në rrjetet sociale pas kësaj foto. “As në filma nuk kemi parë një merimangë kaq të madhe,” shkruan dikush.