.

Deklarata befasuese e Spahiut: Nga 1 marsi testi i covid do jetë vetëm 1 euro dhe do bëhet në farmaci

I ftuar në emisionin Open, juristi Kreshik Spahiu ka bërë një deklaratë befasuese qe vaksinat ashtu si testet do të vijnë shumë shpejt.
“Nga 1 marsi do të gjendet në cdo farmaci me 1 euro testi i covid në vendet e Bashkimit Europian.Më parë ishte e vështirë për të bërë një test, por nga 1 marsi do bëhet në cdo farmaci dhe kështu do ndodhë me vaksinën pas disa muajsh”, tha Spahiu.