.

Kursi i Këmbimit/ Çfarë ka ndodhur sot me euron, paundin, dollarin dhe frangën

Në tregun valutor vendas dollari amerikan blihet 102 lekë dhe shitet 102.8 lekë.

Euro blihet 123.2 lekë dhe shitet 123.7 lekë ndërsa franga zvicerane blihet 113.5 lekë dhe shitet 114.3 lekë.

Paundi britanik blihet 141.2 lekë dhe shitet 142.1 lekë.

Në krahasim me një ditë më parë, dollari ka njohur një rritje me 0.3 lekë në blerje dhe me 0.1 lekë në shitje. Euro ka njohur një rënie me 0.1 lekë në blerje dhe në shitje ndërsa franga zvicerane ka njohur rënie me 0.2 lekë në blerje dhe me 0.4 lekë në shitje. Paundi britanik ka njohur rritje me 0.3 lekë në blerje dhe 0.1 lekë në shitje.

SCAN