.

“Bubqi dhe Thumana, modele të zhvillimit”, Rama inspekton punimet në Krujë: Shkolla e re u ndërtua nga themelet (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama, shoqëruar nga ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj, si dhe kryetari i Bashkisë së Krujës, Artur Bushi, kanë kryer inspektime në zonën e Krujës.

Ahmetaj tha se Bubqi dhe Thumana janë tashmë dy zona, që kanë marrë një zhvillim modern. Rama u shpreh se një shkollë e re u ndërtua nga themelet.

Arben Ahmetaj: Donatorët sot kanë përfunduar shkollën e parë në Krujë. 45 familje do jetojnë në 7 pallate që do të ndërtohen. Bubqi dhe Thumana janë model i zhvillimit modern.

Edi Rama: Punimet po ecin shumë mirë. Puna vijon intensivisht.

Postimi i Ramës

Pas përfundimit të krejt infrastrukturës nis puna për ndërtimin e 75 shtëpive dhe 7 pallateve katërkatësh, ndërkohë që themelet e shkollës së re sapo kanë përfunduar e po hidhet pllaka e katit të parë😊

#PunëJoGjumë