.

Ahmetaj publikon pamjet: Përfundon shkolla e parë e financuar nga donatorët në Durrës, gati të presë 1 370 nxënës


Ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj, me anë të një postimi në rrjetet sociale shkruan se ka përfunduar sot shkolla e parë e financuar nga donatorët në Durrës.

Ahmetaj shprehet se shkolla profesionale Hysen Çela në Durrës, pjesë e projektit #EU4Schools të Bashkimit Europian në kuadër të procesit të Rindërtimit, në zbatim nga UNDP, është gati për të mirëpritur 1370 nxënës në ambientet e reja.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

 

Postimi i ministrit të Rindërtimit Arben Ahmetaj:

Përfundoi edhe shkolla e parë e financuar nga donatorët 🇪🇺🤝🇦🇱!

🏫📚 ⛹ Shkolla profesionale Hysen Çela në Durrës, pjesë e projektit #EU4Schools të Bashkimit Europian në kuadër të procesit të Rindërtimit, në zbatim nga UNDP, është gati për të mirëpritur 1370 nxënës në ambientet e reja, të riparuara për të ofruar kushtet më optimale të mësimit dhe sipas parimeve “Building Back Better”, të sigurisë, rezistencës ndaj tërmetit, aksesibilitetit, eficencës energjetike etj, që tregojnë dukshëm diferencën si ishte dhe si është sot!
Faleminderit 🙏!