.

Dokumenti/ Zbulohet kalendari i punimeve të Kuvendit, ja kur miratohet marrëveshja me Pfizer për vaksinën anti-covid

Zbulohet kalendari i punëve të Kuvendit nga periudha 18 janar deri në 5 shkurt, që u miratua sot nga Konferenca e Kryetarëve.

‘BalkanWeb’ dokumentin në fjalë, ku tregohen të gjithë projektligjet dhe marrëveshjet që do të miratohen gjatë kësaj periudhe. Mësohet se Kuvendi do miratojë në seancën e 28 janarit marrëveshjen me kompaninë PFIZER për vaksinën anti-covid. Ndërkohë komisionet do të vijojnë të mblidhen online kurse seancat plenare me praninë fizike të deputetëve.
Po ashtu Konferenca ka miratuar edhe kalendarin tre-javor të punimeve që do të jetë periudha 18 janar- 5 shkurt 2021.