.

Fotoja e vitit që bëri xhiron në rrjetet sociale ka këtë domethënie dhe ja ku u shkrep

Ditët e fundit një foto sa mijra fjalë qarkulloi në rrjetet e shumta sociale dhe preku zemra e shumëkujt.

Ajo tregonte një mjek teksa priste në jetë një fëmijë.

Në fakt bëhet fjalë për Samer Cheaib, një  gjinekolog në Dubai. Ai publikoi këtë fotografi me një foshnjë të sapolindur,  në çastet e para të jetës së tij – ndërkohë që mundohet t’i heqë maskën nga fytyra dhe ka shkruar: ” Jemi të gjithë duke pritur shenjën, për të hequr maskën dhe t’i kthehemi jetës normale”.

Një shkrepje e mrekullueshme, që sjell mirësi!