.

Një peshk që buzëqesh, një breshkë e “ndyrë”… fotot më të pabesueshme të botës së egër

Një peshk që duket se buzëqesh, një ari që jep një përshëndetej të ngrohtë nga larg dhe një breshkë deti shumë “e ndyrë”, janë fotot më të pëlqyera të publikuara nga konkursi “foto komike të botës së egër”.Konkursi u themelua nga Paul Joynson-Hicks dhe Tom Sullam, të dy fotografë profesionistë, ku veç pamjeve mahnitëse të botës së egër, ka për qëllim edhe promovimin e ruajtjes së saj.Fotot e publikuara janë të mrekullueshme, e disa prej tyre duke sikur vijën nga një botë e filmave të animuar.