.

Mbytja e 18-vjeçarit në lumin Drin i Zi teksa bënte rafting, shokët dedikime prekëse


Djali që shihni në foton më lart është 18-vjeçari që u mbyt të premten e 30 korrikut, në ujërat e lumit Drini i Zi në Dibër. Edison Zuna ishte së bashku me tre shokë të tjerë duke bërë rafting. 18-vjeçari ra nga varka plastike dhe humb jetën, pasi rrjedha e lumit e mori me vete për të paktën 6 km duke e nxjerrë në fshatin Selane.
Miqtë e tij kanë shkruar sot dedikime prekëse: “U prehsh në paqe”, “Gjithmonë në zemrat tona”.
Ndërsa kanë kërkuar që dedikimet e tyre të ndahen me të tjerët për t’i dhënë kështu një lamtumirë të fundit mikut të tyre.
Mesazhi i shokëve të të riut: “JOQ Albania, eshte i riu 18 vjecar qe vdiq dje ne lumin Drin i Zi, Luzni, Diber”.