.

Debati në Open/ Zekthi: Kriza e diktatorëve është mandati i 3; ndërhyn Ulsi Manja

Në Open në Top Channel po diskutohet për ndryshimet Kusteuese që ka iniciuar opozita parlametare dhe që po mbështetet edhe nga pozita. Një debat në studio u bë nga deputetit i PS, Ulsi Manja me analistin Fitim Zekthi.

Debati nisi kur Zekthi tha se Rama po ndryshime kushtetuse siç bëri Putin dhe Chavez.

“Kriza e të gjithë diktatorëve është mandati i tretë. Putin bëri ndryshime kushtetuese që të zgjaste mundësinë për të shkuar përtej dy mandateve. Po ashtu edhe Chavez bëri ndryshimekushtetuse për të marrë mandatin e tretë. E tha edhe Manja që kanë interesa si parti me këto ndryshime”-  tha Zekthi.

“Po normal”- ndërhyri Manja.