.

Dështoi me Kosovën, Ngjela në Open: Shumë shpjet shkarkohet Richard Grenell

Në pjesën e dytë në Open në Top Channel po flitet për situatën në Kosovë. Avokati Spartak Ngjela tha se se për çështje ditësh do të likujditohet ambasadori Richard Grenell.

‘Unë pres likujditetin e Grenellit siç i ndodhi edhe paraardhësit të tij Bolton. Nuk do e marrë përgjegjësinë Trump.

Nuk e di presidenti për komunat në Serbi dhe Kosovë. I tha Grenellit ta zgjidhë këtë problem dhe Grenell dështoi. E rrëzoi politika evropiane. Shumë shpejt do të likujtohet edhe Grenell’- tha Ngela.