.

Deklarata e fortë e Bushatit: Ambasada e SHBA-së u bë zyra e PR e regjimit të Edi Ramës

Në Open në Top Channel po diskutohet për mesazhet e forta të dhëna nga ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim.

Sipas analistit Andi Bushati ambasadorja e amerikës është bërë zyra e PR të regjimit. “Nuk mund ta mendoja se ambasada amerikane mund të bëhej zyra e PR e këtij regjimi.

Nuk reagoi për teatrin dhe flet për reformën e vdekur. Akt barbar e quajti Le Monde sot shembjen e Teatrit Kombëtar. Zgjodhi prokurore atë fshataren, ambasada e përshëndeti.

Këta duan një armik se është bërë muti aq i madh. Deri në 2017 armiku i reformës ishte Lul Basha dhe Monika Kryemadhi. Tashmë ata skanë dorë, janë OJF. Skanë dorë në Reformën në Drejtësi, tashmë nxjerrin armik presidentin”- tha Bushati.